Adana Demirspor’un Lideri Murat Sancak Balotelli’nin ayrılış sebebini deklare etti

Piper

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 4’üncü haftasında Adana Demirspor, alanında Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Müsabakanın son düdüğüyle birlikte alana giren ve hudutlu olduğu görülen Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella ile Mario Balotelli içinde kısa müddetli gerginlik yaşandı. Tartışma büyümeden oyuncular ortaya girdi.

İtalyan forvet Mario Balotelli’nin evvelki gün özel bir uçakla Adana’dan ayrıldığı ve İsviçre takımlarından FC Sion ile anlaştığı argüman edilmişti.

“BALOTELLI’NİN GİTMESİNİ İSTEMEZDİM”

Adana Demirspor Kulübü Lideri Murat Sancak, A Spor’da katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Sion’a transfer olan İtalyan yıldız Mario Balotelli hakkında konuşan Adana Demirspor Kulübü Lideri Murat Sancak, “Biz dönem başı kampındayken de Mario Balotelli gitmek istiyordu. Hatta Türkiye’ye de gelmek istemiyordu. Birbirimizi de çok güzel yönetim ettik. Yunus’u Yunus yapan, Vargas’ı Vargas yapan kişi Mario Balotelli’dir. Bir gün olsun idmana geç kalmışlığı yok. Çok özel bir oyuncu. Ben, gitmesini istemezdim. Kendisi kalmak isteseydi, 3 yıl daha çalışmak isterdim.” dedi.

Sancak, Galatasaray’ın gündeminde olan Mauro Icardi transfer hakkında ise “Galatasaray bugün açıklayacak herbiçimde Mauro Icardi’yi almış fazlaca özel oyuncular bunlar.” dedi.

BATSHUAYI HAKKINDA AÇIKLAMA

Teknik işveren Vincenzo Montella’nın Batshuayi’yi istediğini söyleyen Murat Sancak, “Montella, Michy Batshuayi’yi istemişti. Dönem başında bize ‘Eğer alabilirsek düzgün olur’ demişti. Bizden 6 milyon Euro istemişlerdi. Şayet Fenerbahçe 3 milyon Euro’ya aldıysa başarılı bir iş yapmış demektir.” sözlerini kullandı.

DZYUBA, FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞ

“Dzyuba fazlaca özel bir oyuncu.” diyen Sancak, “4 aydır ayağına top değmemiş. Yalnızca 2 gün kampta yer aldı. O yüzden vakte muhtaçlığı var. Bizdilk evvel Fenerbahçe’yle görüşmüş. Oraya gitme durumu vardı.” biçiminde konuştu.