Ahmet Parıltı Çebi, Ali Koç’a reaksiyon gösterdi: Ben şaklabanlık yapanlardan değilim

Piper

New member
Beşiktaş dönemin son derbisinde meskeninde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk etti.

ya, derbi öncesinde Lider Ahmet Işık Çebi’nin açıklamaları damga vurdu. Lider Çebi, bir Beşiktaş taraftarının “Trabzon’a fazlaca taviz verdiniz.” kelamlarına “Ali Koç’un gazına mı geliyorsun? Yürü git!” diye karşılık verdi.

Beşiktaşlı taraftar Ahmet Parıltı Çebi ile yaşadığı diyaloğun imajlarını toplumsal medya hesabı aracılığıyla yayınlarken Fenerbahçeli taraftarlar açıklamalarından dolayı Lider Çebi’ye reaksiyon gösterdi.

Bu imajlardan kısa daha sonra bir öteki Beşiktaş taraftarı da Lider Çebi ile girdiği diyaloğun imgelerini paylaştı. Siyah-beyazlıların lideri Ahmet Parıltı Çebi, bir taraftarın “Ali Koç savunmasın bizi liderim.” kelamlarına “Evladım, şaklabanlık yapanlardan ben olmam. Ben şebek değilim.” kelamlarıyla cevap verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, açıklamalarından dolayı Lider Çebi’ye toplumsal medyadan reaksiyon gösterdi.