Bağcılar Belediye Lideri Çağırıcı bakılırsavinden istifa etti

Seren

Global Mod
Global Mod
Bağcılar Belediye Lideri Lokman Çağırıcı, sıhhat sıkıntıları niçiniyle misyonundan istifa ettiğini duyurdu.

Toplumsal medya hesabından açıklama yapan Çağırıcı, gençliğinin birinci senelerından itibaren siyasetin farklı kademelerinde ülkeye ve millete hizmet ettiğini, nazaranv yürüttüğü tüm kademelerde “gorev istenmez verilir” şuuruyla hareket ederek makama değil, hizmete talip olduğunu kaydetti.

Çağırıcı, açıklamasında şu tabirlere yer verdi:

“15 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ve Bağcılar halkımızın teveccühleriyle Bağcılar Belediye Başkanlığı nazaranvini yürüttüm. vazifem boyunca yol ve dava arkadaşlarım ile birlikte Bağcılarımızın ulu istekli beşerlerine hizmet etmenin gurur ve heyecanını yaşadım. Daha evvel mevcut olan kalp meselelerimin yenidenlaması kararı beni fazlaca sevdiğim Bağcılar halkına hizmetten alıkoyacağı gerçeğiyle karşı karşıya kaldım. Değerli doktorlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda nazaranvi bırakmam gerektiği kanaatine vardım. ötürüsıyla 13.04.2022 tarihi prestijiyle Bağcılar Belediye Başkanlığı bakılırsavimden istifa etme sonucu aldım.

ömrümün en verimli yıllarını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yol arkadaşı olarak millete hizmet yolunda geçirmemizi nasip eden Rabb’ime şükrediyorum. Rabb’im sıhhat verdiği sürece başkanımın ve partimin yanında olacağımın bilinmesini ister, gönül dostlarımdan dua beklerim.”