Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na reaksiyon

Seren

Global Mod
Global Mod
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ötürüsıyla toplumsal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Bahçeli, şunları kaydetti:

“Vicdan ve siyasetlerindeki karanlık noktaları ülkemizin geneline teşmil etmenin arayış ve gayesinde olanların yüzsüzce karanlık ortasında poz vermeleri, beraberinde sivil itaatsizlik provaları, üstelik bu çarpık zihniyetlerin TBMM’de nazaranv yapıyor olmaları zillettir, rezalettir.
Türkiye’nin aydınlık yarınlarını baskılamaya, üzerini örtmeye azmetmek Gazi Meclisi’mizin emanetlerine karşı ayıplı bir itirazdır. Fikir ve vicdan hürriyeti perdesi altında aslında bütün hürriyetleri yok etmekten öbür bir niyet gütmeyen tesir casusları dün yenilmiş, tekrar yenilecektir.
İçine düştükleri tehlikeli savrulmaların tartısından ve aşağılayıcı durumundan kurtulabilmek için karanlığa sığınanlar, karanlıktan medet umanlar 23 Nisan 1920’de nasıl kaybetmişlerse, onların müsaadeden yürüyen müstevli kuklaları bir daha ve bir sefer daha kaybedeceklerdir.

Bile isteye odalarda ışıksız kalıp milletimizin ışığını söndürmeyi amaçlayanlara şahsen Türk milleti karşı çıkacak, komplolarını ve kumpaslarını yeri ve vakti geldiğinde ellerine tutuşturup alayını birden layık oldukları zifiri karanlığa mahkum edecektir.”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ötürüsıyla çocukların bayramlarını tebrik ettiğini söz eden Bahçeli, “Hepsini kucaklıyorum. Çocuklarımıza her günü bayram olan bir Türkiye’yi Allah’ın müsaadesiyle ikram edeceğimizin teminatını veriyorum. Onlar bizim umudumuzdur. Gazi Meclisi’mizin 102’nci yıl dönümünü iftiharla kutluyor, birçok diriliş ve yükseliş devirlerine vesile olmasını diliyorum. TBMM’nin Birinci Lideri aziz Atatürk’ü, kurucu kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi, birinci Meclis’in saygıdeğer mebuslarını hürmetle ve rahmetle anıyorum.” dedi.

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yılbaşında elektriğe yapılan elektrik artırımlarını protesto için faturasını ödememe sonucu almıştı. Faturası yaklaşık 3 ay ödenmeyen konutun elektriği dün kesilmiş, akabinde Kılıçdaroğlu karanlıkta açıklamalarda bulunmuştu.