Beşiktaş’ın eski golcüsü Michy Batshuayi siyah-beyazlı taraftarları kızdıracak! Kartal’ın ezeli rakibine imza atıyor

Piper

New member
Geçen dönemin başında İngiliz devi Chelsea’den Beşiktaş’a kiralık olarak transfer olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi Türkiye’ye geri dönüyor.

Geçen dönemin başında 150.000 euro kiralama bedeli karşılığında siyah-beyazlı formayı terleten Belçikalı golcü, kaçırdığı goller niçiniyle siyah-beyazlı taraftarların reaksiyonunu toplamıştı. Belçikalı golcü siyah-beyazlı taraftarları kızdıran bir adım attı.

“HERKES İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU”

28 yaşındaki golcü futbolcu toplumsal medya hesabı aracılığıyla Beşiktaş’a veda etmiş, veda bildirisinde ise şu sözlere yer vermişti:

“Sevgili Beşiktaşlılar, elveda demenin vakti geldi. Anlatacak fazlaca şey var lakin burada kimi şeyleri özetlemek gerekirse yazacağım. Öncelikle, burada geçirdiğim sıcak karşılama için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Hiç bu kadar büyük bir tutku görmemiştim ve beni bu ülkeye, bu kulübe aşık ettiniz. hiç bir vakit yeni meskenim üzere hissetmedim.

Sezonumuz epeyce güç, epey uzun ve hudut bozucu geçti. Hepimiz daha düzgününü yapabileceğimizi biliyorduk. Her şeyimi bu forma için verdim ve atmam gerektiği kadar gol atamadım. Herkes için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Umarım, beni hoş hatırlarsınız. Harika Kupa, Vodafone Park’ta atmosfer ve alandaki en yeterli maçlar üzere yalnızca en hoş anıları aklımda tutacağım. Kulübe, bir arada çalıştığım tüm çalışana, grup arkadaşlarıma ve Beşiktaşlılara gelecek için en uygununu diliyorum. Zira, hak ettiğiniz şey bu. Hepinize yine teşekkürler.”

FENERBAHÇE YOLUNDA

Belçikalı golcünün Türkiye’ye geri dönmek üzere olduğu sav edildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine nazaran; Maxi Gomez’i Trabzonspor’a kaptıran Icardi’den de olumsuz cevap alan Fenerbahçe gözünü Michy Batshuayi’ye dikti.

Belçikalı golcü için bir daha devreye giren Fenerbahçe’nin bu transferi kısa müddet içerisinde tamamlaması bekleniyor. Sarı – lacivertlilerin bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bitirmek istediği öğrenilirken golcü futbolcunun da sarı-lacivertli ekibe imza atmaya sıcak baktığı kaydedildi.

SALERNİTANA’NIN DA GÜNDEMİNDE

Öte yandan Sky Sport’un haberine bakılırsa; İtalya Ligi Serie A takımı Salernitana da Belçikalı golcüyü takımına katmak için Chelsea ile görüşmelerde bulunuyor. İki kulübün kiralama koşulları konusunda muahede yeri aradığı tabir edildi.

Geçen dönem Beşiktaş forması altında 42 karşılaşmaya çıkan Michy Batshuayi 14 gol atarken 5 asist yaptı.