Burak Elmas ‘masaya yumruk vurdum’ demişti: TFF yalanladı

Piper

New member
Galatasaray Lideri Burak Elmas, dün yapılan Olağan Genel Heyeti Toplantısı’nda, “Federasyona gittim. kimi vakit her şeyi anlatamıyorsun. Anlatırsam yer yerinden oynar niçin dedim? Hocama 2 maç daha az versinler diye. Federasyon liderinin odasında hocama laf edildiği vakit masaya yumruk vurdum. Bunları anlatmadım” tabirlerini kullanmıştı.

”MASAYA YUMRUK VURMA’ VE BAHSETTİĞİ DİYALOGLAR HAYAL ÜRÜNÜDÜR”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden Burak Elmas’ın o kelamlarına ait açıklama yayımladı:

“Galatasaray Spor Kulübü Lideri Sayın Burak Elmas’ın, 2021 Olağan Genel Heyet Toplantısı’nda, üyelerin tenkitlerine cevap verdiği konuşmasında, federasyonumuzu ziyaretine ait olarak açıklamaları olmuştur. Elmas’ın federasyonumuzla ilgili daha evvel gündeme getirdiği savları üzere, ’masaya yumruk vurma’ ve bahsetmiş olduğu diyaloglar da hayal eseridir. TFF Başkanı’nın odasında, kurumlara yakışır biçimde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, daima ’Yer yerinden oynar’ yaklaşımıyla hareket edilerek, federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma gayretlerini kabul etmemiz mümkün değildir.”