Burak Yılmaz’dan olay hareket! Hollanda basını bu olayı konuşuyor!

Piper

New member
Fransız takımı Lille’den ayrılarak Galatasaray eski yöneticisi Işıtan Gün’ün başkanlığını yaptığı Hollanda takımı Fortuna Sittard’a transfer olan Burak Yılmaz, Hollanda’da dikkatleri üzerine çekti.

4. haftası geride kalan Hollanda Muhteşem Ligi Eredivisie’de Hollanda takımının forması altında 4 maça çıkan 37 yaşındaki yıldız futbolcu attığı 3 golle isminden kelam ettirmeyi başardı.

Fortuna Sittard formasıyla gollerini atmaya devam eden Burak Yılmaz, son olarak Heerenveen maçında reaksiyon çeken bir harekete imza attı.

TEPKİ TOPLADI

Hollanda Eredivisie’nin 4. haftasında Heerenveen’in Fortuna Sittard’ı 2-1 yendiği uğraşta Burak Yılmaz’ın top toplayıcı çocuğa yaptığı hareket ülkedeki futbolseverleri ayağa kaldırdı. Top toplayıcı çocuğun yavaş hareketleri niçiniyle, agresif bir hareketle topu çocuğun elinden alan tecrübeli golcünün bu hareketi Hollanda da büyük reaksiyon çekti.

Burak Yılmaz, kadrosunun gol için yüklendiği sırada top toplayacağı çocuğun yavaş hareketleri niçiniyle topu agresif bir biçimde çocuğun elinden aldı. Yaşananlar ülkede reaksiyon çekerken Burak Yılmaz, toplumsal medya hesabı aracılığıyla hususa ait açıklama yayınladı.

“BEN YALNIZCA FUTBOLCUYUM”

Yıldız futbolcu açıklamasında şu tabirlere yer verdi:

“Ben yalnızca futbolcuyum. Ekibimin kazanması için, bir futbolcu olarak elimden gelen her şeyi yapacağım. Her vakit palavra haberler çıkıyor lakin umursamıyorum, yalnızca alanda kazanmak istiyorum. Diğer hiç bir şey düşünmüyorum!”