Cihat Arslan, Tolunay Kafkas’ı gaye aldı: Kâfi ki arkan olsun

Piper

New member
Spor Toto Harika Lig’in 33. hafta Galatasaray, meskeninde ağırladığı Öznur Kablo ile geçerek puanını 44’e yükseltti.

Konuk ekibin teknik yöneticisi Cihat Arrslan müsabakanın akabinde yaptığı açıklamalarda Türkiye 21 yaş altı ulusal futbol kadrosu teknik yöneticisi Tolunay Kafkas’ı amaç aldı.

”ALTYAPIDA YATIYORUM”

Arslan, müsabaka daha sonrasında yaptığı açıklamalarda şunları söylemiş oldu:

“Bir gün evvel U17 ve U16 maçlarının tamamını seyrettim. Bugün son 2 giren oyuncumuz, birinci kere forma giydi. Umut Silopili bir çocuk. Bir ay evvel futbolcu olmaz diye göndermişler. Umut hem Silopi’ye hem bize umut olabilir. Altyapıdaki ümit ışığını yakmak içindi bu. Her giren oyuncu hayli değerli benim için. Geleceğimiz ergenlerde. Yekta’yı birinci kere ben oynattım, Halil’i birinci kez ben oynattım, Emre Kılınç’ı liseye giderken oynattım. Biz yere, meskene yatırım yapıyoruz. Gençlere yatırım yapmamız gerekiyor. Bizi yönetenler de inşallah bu hassasiyeti gösterir. İnsan, en kıymetli varlık. O çocukların ümidini gerçekleştiremiyorsak, hiç birimizin bu koltuklarda oturmaya hakkı yok

6 SEFER KÜME DÜŞEN ADAMA ULUSAL GRUP DA VAZİFE VERİYORLAR. KÂFİ Kİ ARKAN OLSUN

Borç olarak, para olarak hiç bakmıyorum. Bir kuruş cebimize para girmedi teknik heyet olarak. Kaç tane insan kurtarabilirsem, kendimi o kadar başarılı nazaranceğim. O yüzden ısrarla devam ediyorum. Devam etmek için tek niye gençler. Ben direndikçe, Malatya da direnecek. Birileri de diyecek ki, evet bir uğraşa girelim. Parasız da yaparım bunu. Tahminen mesleğim ziyan görüyor fakat umurumda bile değil. Türkiye’de 6 kez küme düşen adama ulusal ekip da nazaranv veriyorlar. Kâfi ki arkan olsun”