Anne olarak hayatım
Tessa'nın çocuğu yetenekli: “Farklı olduğunu hayal ettim”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Son derece yetenekler avantaj gibi geliyor, ancak başkaları için başarı gibi görünen şey Tessa Mora için bir mücadele: okul sistemi, hareketler, önyargılar – ve ne kadar süre iyi gittiği sorusu.
Çok yetenekli bir çocuğun annesi olarak Tessa Mora genellikle yalnız kalır. Oğlu Mason sekiz yaşında ve yedinci sınıfı ziyaret ediyor. Sınıf atlamaları için bir koşulunu erken tükettiği için Tessa onunla iki kez hareket etmek zorunda kaldı. Yüksek yetenekli çocuklar için hiçbir zaman çizelgesi olmadığından şikayet ediyor. İyi performans göstermeleri için engelli çocukların yanı sıra finansmana da ihtiyaç duyarlardı.
9 Ocak 2025.13: 51
“Anne olarak hayatım”
Şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümleri görün
Sert Plus
yıldızFederal Seçim için +
Şimdi sadece 1 € için 4 hafta yerine 8
mı?
Buraya Kaydolun
Tessa'nın çocuğu yetenekli: “Farklı olduğunu hayal ettim”
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Anma listesine ekle
Son derece yetenekler avantaj gibi geliyor, ancak başkaları için başarı gibi görünen şey Tessa Mora için bir mücadele: okul sistemi, hareketler, önyargılar – ve ne kadar süre iyi gittiği sorusu.
Çok yetenekli bir çocuğun annesi olarak Tessa Mora genellikle yalnız kalır. Oğlu Mason sekiz yaşında ve yedinci sınıfı ziyaret ediyor. Sınıf atlamaları için bir koşulunu erken tükettiği için Tessa onunla iki kez hareket etmek zorunda kaldı. Yüksek yetenekli çocuklar için hiçbir zaman çizelgesi olmadığından şikayet ediyor. İyi performans göstermeleri için engelli çocukların yanı sıra finansmana da ihtiyaç duyarlardı.
9 Ocak 2025.13: 51
“Anne olarak hayatım”
Şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümleri görün
Sert Plus
yıldızFederal Seçim için +
Şimdi sadece 1 € için 4 hafta yerine 8
- Seçim için her şey. Daha önce her şey. Bundan sonraki her şey.
- Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
- İki kat daha uzun test, sonra haftada 2.99 €, istediğiniz zaman iptal edilebilir
mı?
Buraya Kaydolun