Emre Belözoğlu canlı yayında ünlü yorumcuya ateş püskürdü: Benimle kederi var!

Piper

New member
UEFA Denetim, Etik ve Disiplin Heyeti, Medipol Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu’nu, ’gölge antrenörlük’ yaptığı sebebi öne sürülerek UEFA karşılaşmalarında ‘teknik direktörlük’ yapmaktan men etti. sonucun, yönetmeliklerde öngörülen kriterlerin yerine getirilene kadar geçerli olacağı vurgulandı.

UEFA’nın kendisi için verdiği ceza daha sonrası TRT Spor’a konuşan genç teknik adam kelam konusu cezanın 4 hafta evvel geldiği deklare etti.

Son olarak NTV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırılma Anı programında Trabzonsporlu taraftarları ve bordo-mavili grubun eski yıldızı Didier Zokora’yı gaye alan Medipol Başakşehir Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, bu sefer Serkan Ehil ve Cem Dizdar’ı gaye aldı.

TRT Spor ekranlarında Serkan Yetkin’in sunumuyla izleyiciyle buluşan Spor Manşet programına telefonla bağlanan 41 yaşındaki teknik adam programın moderatörü Serkan Uzman ve programın yorumcusu Cem Dizdar’a sert sözlerle reaksiyon gösterdi.

Emre Belözoğlu yaptığı açıklamada, “Netanya maçından daha sonra UEFA’nın yazısı oldu. A Lisansımın olduğunu, yani birinci teknik adam üzere davrandığım için ceza aldım. Yardımcı hocalığa devam etmem istikametinde bir cezaydı. Dört gün evvelki maçta da kulübedeydim. Kulübede değilmişim üzere algı oluşturuluyor” dedi.

BENİMLE KAYGISI VAR

Yetkin ve Korkmaz’ı eleştiren genç çalıştırıcı, “Sizler de hoş konuşuyorsunuz. Avrupa’da devam eden kadronun hocası yokmuş üzere konuşuluyor. Cem abi epey hoş anlatıyor. Benimle şahsî sıkıntısı olduğunu biliyorum. Benim sesimi kesmeyin, evvel ben konuşacağım. Benim kimselerle şahsî sorunum yok” açıklamasını yaptı.

Okan Buruk ve Sergen Yalçın’ın da bu sistemde çalıştığını söyleyen Belözoğlu, “Serkan Beyefendi siz de ‘Pro lisansı olmayan bir teknik adam, teknik yöneticilik yapamaz’ diyemezsiniz. Okan Buruk, Sergen Yalçın… Herkese bu haklar tanındı. Biz de bu yoldan geçeceğiz. Kibirli, ‘Her şeyi yaparız’ diyen beşerler değiliz” formunda konuştu.

“YALAN OLANIN PALAVRA OLDUĞUNU İSPAT ETMEK İLE ÖMRÜM GEÇTİ”

Cezanın 4 hafta evvel geldiğini söyleyen genç teknik yönetici, “Bu ülkede palavra olanın palavra olduğunu ispat etmek ile ömrüm geçti. Bu ceza yeni değil, daha öncesinden aldım. Artık kulübeye giremeyeceğim algısı yapılıyor. Dört hafta evvel geldi bu ceza. Üstüne 4 maçta ben kulübedeydim” kelamlarını kullandı.

CEM DİZDAR’A SİTEM

Emre Belözoğlu ayrıyeten, “Cem Dizdar ağabey, senin benimle kaygının var. Futbolculuk dönemimden beri kaygının var” tabirlerini kullandı.

Yorumcu Cem Dizdar ise, “Ne derdim olabilir? Çağdaş Atan, Ömer Erdoğan… Hepsinden bahsettim. Ayrıyeten genç teknik adamları destekleme zorunluluğum var mı?” dedi.