Galatasaray’ın eski teknik yöneticisi Torrent İstanbul’da ortaya çıktı! Bakın İstanbul’a ne için gelmiş!

Piper

New member
Ocak ayında Fatih Terim’in ayrılışıyla Galatasaray’da teknik yöneticilik koltuğuna geçen fakat sarı-kırmızılı ekipte Dursun Özbek’in lider seçilmesinin akabinde nazaranvine son verilen İspanyol teknik adam Domènec Torrent İstanbul’da ortaya çıktı.

Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini geride bırakan Galatasaray’da Fatih Terim ile yaşanan yol ayrımının akabinde 14 Ocak’ta teknik yöneticilik koltuğuna oturan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, sarı-kırmızılı idare tarafınca mukavele fesih görüşmeleri için İstanbul’a davet edilmiş lakin deneyimli teknik adamı havalimanında kimse karşılamamıştı.

“BANA SAYGISIZLIK YAPTINIZ”

Sarı-kırmızılı yöneticilerin pazarlık teklifini sert bir lisanla geri çeviren Torrent, “Cimbom’un kurmaylarına “Bana saygısızlık yaptınız. Bir kere bile toplantıdan teknik yönetici adayları ile görüşüp anlaştınız. Ailemle birlikte günlerce bekledim. Bu haliniz niçiniyle kalan paramı peşin istiyorum. Mevzu para değil, şahsıma ve grubuma karşı sergilenen tutum” açıklamasında bulunmuştu.

3 MİLYON 225 BİN EUROYA MAL OLDU

Sarı-kırmızılı takıma bir dönemlik maliyetleri 2 milyon 150 bin Euro olan Torrent ve yardımcıları için 6 aylık devirde kasadan 1 milyon 75 bin Euro çıkmış, Galatasaray’da 20 maçta misyon alan İspanyol teknik takım; sarı- kırmızılı gruba toplam 3 milyon 225 bin euroya mal olmuştu.

CİMBOM’DAN AYRILDIKTAN daha sonra HİÇBİR KADROYLA ANLAŞMADI

1.39 puan ortalaması ile kulüp tarihinin en başarısız teknik erkeklerindan biri olarak tarihe geçen Torrent, sarı-kırmızılı takımdan ayrıldığı günden bu yana rastgele bir kadroya mutabakata varmadı.

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR MAÇI İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

İspanyol teknik adamın bu akşam oynanacak Beşiktaş-Sivasspor müsabakası için İstanbul’a geldiği öğrenildi. 60 yaşındaki teknik adam Spor Toto Harika Lig’in 4. haftasında İstanbul’da oynanacak Beşiktaş- Sivasspor müsabakasını Vodafone Park Stadyumu’ndan takip edecek.