Herkese Selam Yeni Bir Yüzle Tanışın

Defne

New member
Merhaba herkese, yeni bir yüzle tanışın! Benim ismim Kaan, ama forumda genellikle "Kaya" olarak tanınıyorum. Teknolojiye olan ilgim, oyun oynamaktan yazılım geliştirmeye kadar geniş bir yelpazeye yayılıyor. Hem yazılım hem de tasarım dünyasında kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve genellikle bu iki alanla ilgili yeni bilgiler edinmeyi seviyorum. Bunun dışında kitap okumak ve film izlemek de büyük hobilerim arasında. Özellikle bilim kurgu ve felsefi temalı eserler ilgimi çekiyor.

Boş zamanlarımda video oyunları oynamayı, yeni projelerde yaratıcı fikirler üretmeyi ve zaman zaman yazı yazmayı da ihmal etmiyorum. Müzik de hayatımın önemli bir parçası, çoğunlukla indie ve alternatif rock dinlerim. Bunun dışında, spor yapmayı seviyorum ve haftada birkaç gün koşuya çıkıyorum.

Forumda amacım, hem yeni arkadaşlar edinmek hem de ilgi alanlarımda sohbetler yapmak. Kendimi daha çok geliştirmek ve aynı zamanda başkalarına yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Herkese burada keyifli sohbetler ve verimli bir deneyim dilerim. :)