İkinci Gedson vakası! Galatasaray’ın eski yıldızı adım adım Beşiktaş’a: Galatasaray taraftarı bu transfere epeyce sonlanacak

Piper

New member
Fransız teknik adam Valérien Ismaël idaresinde döneme dikkat cazibeli bir başlangıç yapan Beşiktaş, transfer döneminin bitimine günler kala ezeli rakibi Galatasaray’ın taraftarlarını kızdıracak bir transferi gerçekleştirmek üzere.

Geçen dönem Üstün Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde ortaya koyduğu performansla taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan ve takımında büyük bir değişime giden siyah- beyazlı takım son olarak İngiliz takımı Everton’dan Dele Alli’yi kiralık olarak takımına katmıştı.

İKİNCİ GEDSON VAKASI

Kartal, 8 Eylül’de sona erecek transfer periyodu öncesinde sarı-kırmızılı taraftarları huduttan meczuba döndürecek bir transferi gerçekleştirmek üzere. Galatasaray’ın Portekizli eski yıldızı Gedson Fernandes’i takımına katarak Galatasaray taraftarının reaksiyonunu toplayan siyah-beyazlı takım bu sefer Cimbom’un bir öteki eski yıldızına gözünü dikti.

ADIM ADIM BEŞİKTAŞ’A

Sabah gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, transferin son günleri yaklaşırken savunmaya destek için gaza bastı. Kaan Ayhan ve Koray Günter konusunda yüksek maliyet niçiniyle geri adım atan Kartal, 2.5 milyon euro isteyen Galatasaray’ın eski yıldızı Belçikalı savunma oyuncusu Denayer’e son teklif olarak 1.8 milyon Euro önerdi.

Beşiktaş , sağ stoper ve kanat bölgeleri için destek yapmayı hedefliyor. Lakin transferde sona yaklaşılırken siyah-beyazlıların önceliği stoper… Bu mevkiye Kaan Ayhan ve Koray Günter’den birisini takımına katmak isteyen Kartal, yüksek maliyetler niçiniyle geri adım attı.

İMZA PARASINDAN VAZGEÇTİ

Siyah beyazların, gündemindeki bir öbür isim olan Jason Denayer, Avrupa’da biroldukca ligde transfer periyodu kapanmasına karşın çabucak hemen bir yere gitmedi. Belçika, Yunanistan ve Türkiye üzere seçenekleri bulunan deneyimli savunmacı, Beşiktaş’tan 2.5 milyon Euro talep etmişti. İmza parası isteğinden de vazgeçen 27 yaşındaki oyuncuyla bir daha temasa geçen Kartal, son teklifini 1.8 milyon Euro olarak revize etti. Siyah-beyazlılar, bu sayısı Romain Saiss’e veriyor ve savunmaya yapılacak destekler için baz alıyor.