Orman İşletme Müdürlüğü ile Özel Yönetim Müdürlüğü bünyesine işçi alımları başladı. Muğla OGM bünyesine 250 kişi, Düzce Özel Yönetim Müdürlüğüne ise 100 kişilik takım ile alım yapılacak. Bu kapsamda alımlar Afet ( Yangın ) ve Afet ( Sel ) uygulama alanlarında gerçekleştirilecek. Pekala müracaatlar nasıl yapılacak?
TYP HANGİ DURUMLARDA UYGULANMAKTADIR?
OGM bünyesinde yer alan Orman İşletme Müdürlükleri toplamda 250 İşçi Alımı ( Afet Yangın ) yapacak.
Düzce’de Özel Yönetim Müdürlüğü işçi alacak. Alımlar Düzce merkezde yapılacak olup Afet ( Sel ) durumunda 100 İşçi alımı yapılacak.
Başvuru numarası; 306976
BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?
Yukarıda yer alan ilanlar Muğla ve Düzce vilayetlerinde yapılacak. Müracaat için aşağıda yer alan irtibat adresine giriş yaptıktan daha sonra açılan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan ‘’Başvuru Yapılacak İl’’ yazan kısımda müracaat yapacağınız ili seçerek orta butonuna tıklayınız.
BAŞVURU LİNKİ: https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx
TYP HANGİ DURUMLARDA UYGULANMAKTADIR?
Afet
Salgın
Acil Durum
Diğer Zorlayan Sebepler
Sosyal Kriz
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Kuruma kayıtlı olmak,
18 yaşını tamamlamış olmak,
31/5/2006 tarihindeki ve 5510 sayılı Toplumsal Sigortalar ve Genel Sıhhat Sigortası Kanununun 4 üncü hususunun birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç birebir Kanunun 4 üncü hususunun birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak yahut belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,
Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç).
OGM bünyesinde yer alan Orman İşletme Müdürlükleri toplamda 250 İşçi Alımı ( Afet Yangın ) yapacak.
Muğla Merkez: 20 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307076
Muğla Seydikemer: 30 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307084
Muğla Yatağan: 25 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307079
Muğla Fethiye: 30 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307083
Muğla Köyceğiz: 25 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307082
Muğla Kavaklıdere: 20 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307080
Muğla Marmaris: 20 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307078
Muğla Dalaman: 30 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307081
Muğla Merkez: 20 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307077
Muğla Milas: 30 İştirakçi İşçi İş Numarası: 307085
Düzce’de Özel Yönetim Müdürlüğü işçi alacak. Alımlar Düzce merkezde yapılacak olup Afet ( Sel ) durumunda 100 İşçi alımı yapılacak.
Başvuru numarası; 306976
BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?
Yukarıda yer alan ilanlar Muğla ve Düzce vilayetlerinde yapılacak. Müracaat için aşağıda yer alan irtibat adresine giriş yaptıktan daha sonra açılan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan ‘’Başvuru Yapılacak İl’’ yazan kısımda müracaat yapacağınız ili seçerek orta butonuna tıklayınız.
BAŞVURU LİNKİ: https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx