Kart Kullanıcılarının Uygun ki Kartım Var Dediği 6 An

Rex

Global Mod
Global Mod
Kart kullanması vakit zaman hayatımızı kurtarabiliyor! İşte ”İyi ki kartım var!” söylemiş olduğiniz 6 an…

1. Harcamalarınızı denetim etmek istediğiniz zaman!

Alışverişlerinizi kredi kartınızla yaptığınızda kartınız ayrıntılı bir biçimde masraflarınızı denetim edebilmenizi sağlar. Dahası ekstre kısmında harcamalarınızı besin, giysi, sıhhat üzere sektörel alanlara ayırarak planlamanızı daha da kolaylaştırır.

2. Güvenliğe muhtaçlık duyduğunuz zaman!

Yanınızda taşıyamayacağınız meblağlarda harcama yahut ödeme yaptığınız vakit içinderda da kredi kartı büyük bir kolaylık! O kadar büyük ölçüde paranın çalınması yahut kaybolması büyük bir keder fakat kredi kartınız için birebir durum kelam konusu olduğunda kartınızı çarçabuk iptal ettirebilirsiniz.

3. Yeni bir krediye gereksinim duyduğunuz zaman!

Hayatta gereksinimler ve krediye ne vakit gerek duyacağımız hiç muhakkak olmuyor. Yeni bir kredi almanız gerektiğinde ise kredi notunuzun yüksek olması tabiki lehinize. Kredi notu sorgulama aracı olan Findeks, kredi eseri kullanan birini daha evvel kredi kullanmayan şahıslara bakılırsa daha avantajlı olabileceğini belirtiyor.

4. Mükafatlar ve armağanlarla şımartılmak istediğiniz zaman!

Neredeyse tüm bankalar memnuniyetini artırmak için müşterilerine çeşitli avantajlar ve mükafatlar sağlıyor. Market alışverişinde kazanılan ekstra puanlardan mil kazandıran uygulamalara kadar geniş bir yelpazeden yararlanabilirsiniz.

5. Vakitten tasarruf etmek istediğiniz zaman!

Otomatik ödeme talimatları yardımıyla saatlerce sıra beklemenize, kentin bir ucuna gitmenize gerek kalmıyor! Vakitten tasarruf etmekle kalmıyor, trafik sıkıntısını de egala ediyorsunuz!

6. ömrünüzde daha fazla kolaylığa muhtaçlık duyduğunuz zaman!

Son olarak kredi kullanması yardımıyla çeşitli kolaylıklar elde edebiliyorsunuz. En sıradaninden rastgele bir yerde ödeme yaparken yanınızdakileri bekletmenize gerek kalmıyor!