Lisa Buckwitz: Olimpiyat şampiyonu Onlyfans ile anlaşma imzaladı (Haber)

Piper

New member
Lisa Buckwitz Onlyfans'ta
Olimpiyat şampiyonu erotik platformla uğraşmayı anlatıyor: “Bu benim sınırım”

Mevcut bağlantıyı kopyala

Aslında, Onlyfans'ta açıklayıcı içerikleri bir ücret karşılığında görebilirsiniz. Bobsleigh pilotu Lisa Buckwitz artık platformla bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bobsleigh pilotu Lisa Buckwitz 2018 Olimpiyat şampiyonu ve iki yıl önce bronz madalya kazandıktan sonra 2024'te iki kişilik yarış kızağında dünya şampiyonluğunu kazandı: Berliner, sporundaki en başarılı sporculardan biri. Ancak sponsor bulmak karmaşıktır. Ekim ayında özel bir ortaklık duyurdu: Kullanıcıların para ödediği içerikleri ortaya çıkarmasıyla bilinen Onlyfans platformu, 1 Kasım'dan bu yana Buckwitz'in yeni ortağı oldu.

Erotik platformda çalışan ilk üst düzey Alman atlet olan Buckwitz, burada özel fotoğraflar sunacak. 30 yaşındaki oyuncu, “Ama kesinlikle kendimi çıplak göstermeyeceğim. Bu benim sınırım” dedi. Bu sınıra kadar, Mart 2022'de Alman “Playboy”da çıplak bir yayının parçası olan Buckwitz, kendisini fiziksel olarak sahnelemeyi seviyor: “Prensip olarak içerik Instagram'dakine benzer. Beni orada da görebilirsiniz Bikini veya spor sutyeni.” Ve ayrıca: “Neredeyse 80 kiloyum, çok kaslı bir kadınım. Diğer kadınlardan farklı görünsem bile kendimi göstermek istiyorum çünkü her kadın güzeldir.”

Bu sanat Facebook için fazla çıplak

Viyana'daki Sanat Tarihi Müzesi'nden barok ressam Peter Paul Rubens'in “Helena Fourment (Küçük Kürk)” tablosu.

© Sanat Tarihi Müzesi Viyana

Daha

Anlaşmanın önemli bir nedeni elbette para: Buckwitz “Spiegel”e şaşırtıcı düzenleme hakkında “Bana veya sporuma para yatıracak sponsorlar bulmak gerçekten zor” dedi. “Bir yarış kızağı pilotu olarak tüm takımımdan sorumluyum. Bu yüzden bizi elimden geldiğince pazarlamam gerekiyor.”

Sezon başına sekize kadar ihtiyaç duyulan birkaç koşucunun tek başına maliyeti 8.000 Euro'dur. “Önde olmak ve elinizden gelenin en iyisini yapmak istiyorsanız, bunu karşılayabilmeniz gerekir.” Buckwitz'e göre maliyeti 100.000 avroya varan yarış kızağı sporcular tarafından kiralanıyor. Milli takımda olduğu için seyahat masraflarını dernek karşılıyor. Buckwitz, malzeme ve iticisi Vanessa Mark için masraflara katlanır.

“Gerçek bir fırsat”

Aralık ayının başından itibaren yeni sezonda pilotun bob ve kıyafetlerinde de Onlyfans yer alacak. Şu ana kadar işini öncelikli olarak erotik içerikle yürüten platform, imajını dönüştürmek istiyor ve bunu diğer şeylerin yanı sıra, erotik içerikle ilgili içgörü sağlaması beklenen sporcularla (Avustralyalı tenis profesyoneli Nick Kyrgios gibi) yapmaya çalışıyor. onların günlük yaşamları.

Buckwitz “Bild” gazetesine verdiği demeçte, “Taraftarlar normalde paylaşmadığım içeriğe, yani günlük eziyete, takımdaki dinamiklere ve çoğu zaman görünmez kalan kişisel kilometre taşlarına özel erişime sahip oluyorlar.” “Benim için bu, rekabet anlarının ötesinde, insanlara bu sporda en üst düzeyde mücadele etmenin ne anlama geldiğini göstermek için gerçek bir fırsat.”

Şeffaflık notu: N-tv gibi yıldız da şuraya aittir: Sağdan sola Almanya. Bu metin ilk kez şu tarihte ortaya çıktı: n-tv.de.

N-tv

ter