“Lose Yourself”: Barack Obama, Eminem'in en büyük hit şarkısını söylüyor (Haber)

Piper

New member
Harris için kampanya
“Lose Yourself”: Barack Obama, Eminem'in en büyük hitini söylüyor

Videoyu izleyin: Detroit'teki ABD seçim mitingi – Barack Obama “Lose Yourself” şarkısını söylüyor. Video kaynağı: RTL.de Daha

Detroit'teki bir seçim mitinginde rap yıldızı Eminem, Kamala Harris lehine konuşuyor. Eski Başkan Barack Obama onu destekliyor ve hit parçası “Loseself”i söylüyor.

Eski Başkan Barack Obama ve rap efsanesi Eminem, Detroit'te Kamala Harris için düzenlenen kampanya mitinginde unutulmaz bir an yarattı. Grammy kazananı Obama'yı sahneye davet ettikten sonra konuşmasına özel bir ara ile başladı.

Obama kürsüde şakalaşarak, “Çok sayıda mitinge katıldım, bu yüzden genelde gergin olmuyorum. Ancak Eminem'den sonra kendimi biraz farklı hissediyorum” dedi. Daha sonra Eminem'in hit parçası “Lose Yourself”ın sözlerini rap yapmaya başladı: “Fark ettim, avuç içlerim terli, dizlerim zayıf, kollarım ağır, kazağımın üstüne kusmuşum, annemin spagetti'si.” Almanca'da şöyle bir şey var: “Avuçlarım terli, dizlerim zayıf, kollarım ağır, çoktan kazağımın üzerine kustum, annemin spagetti'si.”

Kalabalık tezahürat yaparken, Obama 2002'deki ünlü şarkıya devam etti: “Gerginim ama görünüşte sakin ve hazır görünüyorum, bomba atmaya devam ediyorum ama unutup duruyorum…” Kabaca tercümesi: “Gerginim ama gerginim Yüzeyde sakin ve bomba atmaya hazır görünüyorum ama unutup duruyorum…”

O Barack Obama, ardından Eminem'den net sözler

Eminem daha önce Obama'yı siyasi bir mesajla duyurmuştu: Rapçi, “Detroit ve tüm Michigan eyaleti benim için çok şey ifade ediyor. Odak noktası bu seçimden önce her zamankinden daha fazla üzerimizde” diye vurguladı. Herkesi sesini kullanmaya ve oy vermeye teşvik ediyor. Müzisyen, “Ayrıca insanların fikirlerini ifade etmekten korkmaması gerektiğini düşünüyorum” diye devam etti. Başkan Yardımcısı Harris'in bu ve diğer birçok özgürlüğün korunduğu bir geleceği temsil ettiğine inanıyor.

ABD Demokratları

Biden için gözyaşları, Harris için tezahürat: Parti konferansından en önemli sahneler

“Lose Yourself” tercümanı zaten Biden-Harris ekibinin 2020'deki seçim kampanyasını desteklemişti. Rapçi aynı zamanda Obama'nın siyasi kariyerine de her zaman destek vermişti. Öte yandan Eminem'in Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile gergin bir ilişkisi var – 2017'de birkaç şarkıda dönemin başkanını sert bir şekilde eleştirdi.

ABD seçimleri 5 Kasım'da yapılacak.

che
SpotOnHaberler

#Konular