Muhsin Yazıcıoğlu’nun müdafaası kendi aracının altında kalarak öldü

Seren

Global Mod
Global Mod
Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanan olayda bir devir BBP’nin merhum başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun yakın korumalığını yapan ve en son TBMM Muhafaza Daire Başkanlığı’nda bakılırsav alan polis memuru Erol Yıldız, 06 KHA 35 plakalı arabasının altında kalarak ömrünü kaybetti. Savlara bakılırsa, arabasını çalıştıramayan Yıldız, aracın hareket ettiği esnada geriye gelmesiyle birlikte kendi aracının altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 gruplarınca Yıldız’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis grupları olayla ilgisi soruşturma başlattı.

“Arabanın altındaydı Erol Beyefendi, altta vefat etmişti esasen”

Erol Yıldız’ın komşusu Hacı Aslan Sargın, “Saat 09.00-09.30 sıralarında torunumla ben markete giderken burada bir koşuşturma gördüm. Sordum geldim. Bizim komşu arabayı kaçırmış. Burada baktığımda otomobil şuradan kaçmış. Otomobilin altındaydı Erol Beyefendi, altta vefat etmişti aslına bakarsanız. Ambulansa, polis takımına, itfaiye grubuna haber verdik. Onlar geldiler, onlarla cenaze çıkarttırıldı. Hastaneye gönderdik” diye konuştu.

Öte yandan, Erol Yıldız’ın 23 Mayıs’ta görülecek olan davada şahit olarak dinleneceği öğrenildi.