Performansıyla reaksiyon toplamıştı: Fenerbahçeli İrfan Can’dan ünlü gazeteciye fazlaca sert reaksiyon: Sizin üzere şaklabanların…

Piper

New member
Spor Toto Üstün Lig’in 4. haftasında Eskişehir’de karşılaştığı Otomobilim.com Konyaspor’a 1-0 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe’de yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci’den çok sert açıklama geldi.

İlhan Palut idaresindeki Konyaspor’un zaferiyle sonuçlanan müsabakada Ferdi Kadıoğlu ile tartışmaya yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, müsabakada gösterdiği performansla tenkitlerin odağı haline gelmişti.

2021 Ocak ayında 7 milyon euro karşılığında Medipol Başakşehir’den 7 milyon euro karşılığında Fenerabahçe’ye transfer olan İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli kadroya katıldığı günden bu yana beklenen katkıyı bir türlü yapamamıştı.

“İRFAN CAN KAHVECİ KENDİSİNİ YILDIZ ZANniçin BİR ADAM”

Kanarya’nın yıldızı, Vole yorumcusu Serdar Ali Çelikler’in “İrfan Can Kahveci, kendisini yıldız zanniçin bir adam. O frikikte o topu Ferdi’ye nasıl atarsın? Sorumluluk almıyorsun. Ben yemem bunları! Ferdi’ye vereyim o ortalasın, Osayi’ye atayım o koşsun. Sorumluluk alacaksın!” açıklamalarına fazlaca sert reaksiyon gösterdi.

Ünlü yorumcuya ‘şaklaban’ biçiminde hitap eden İrfan Can Kahveci, toplumsal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

“SİZİN ÜZERE ŞAKLABANLARIN…”

Yıldız futbolcu açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Merak etme ben epeyce sorumluluk alıyorum. Sorumluluklarımdan biri de sizin üzere şaklabanların, makus bir şeyde ortalığı karıştırmaya çalışıp daima birilerini ortaya atanların, algı yapmaya çalışanların, ailemize karıştırmasına müsaade vermemek. Oynarız yahut oynamayız her vakit kadromuza dayanak olur, Fenerbahçe’nin güzelliği için herkesle çaba ederiz biz merak etme sen. Geçen sene üstümüze yaptığın algıları geçtik, yemeyiz bunları.”