Rigobert Song: Tüm ömrümü Galatasaray’a verdim

Piper

New member
Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nda . 32 ülkenin çaba edeceği 2022 Dünya Kupası için şu ana kadar 29 ekip kesinleşirken kalan 3 bilet sahiplerini bekliyor.

Kamerun Ulusal Kadrosu teknik yöneticisi Rigobert Song, Dünya Kupası kura çekimi sırasında TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

”TÜM HAYATIMI CİM BOM’A VERDİM”

Türkiye’yi özlediğini vurgulayan Song, şunları söylemiş oldu:

”Cim Bom… Cim Bom’u seviyorum. 4 yıl orada oynadım. Tüm hayatımı onlara verdim. Onlar bana tıpkı şeyi verdiler. Çok memnundum. Galatasaray ve Türkiye’de oynadığım için epey memnundum. Galatasaray, Türkiye’deki birinci grubum. Onlarla her şey kazandım. Türkler bizim üzere. Trabzonspor’da iki yıl oynadım. Çok memnundum. Türkiye’yi fazlaca özlüyorum. Şu anda da memnunum. Bana öğrettiğiniz şeyleri diğerlerine öğretiyorum. Tahminen Türkiye’de çabucak sonrasında teknik yönetici olarak dönerim. Kim bilir? Türkiye’yi epeyce seviyorum.

HOŞ BİR TECRÜBE OLACAK

ömrüm boyunca futbol için çalıştım. Bu Dünya Kupası Katar’da oynanacak. Bence bu hoş bir tecrübe olacak. Kamerun inançlı bir kadro. Çalışkan bir kadro. Umarım her şey fazlaca hoş olacaktır

ÇOK ÂLÂ BİR GRUBUMUZ VAR

Bu bir turnuva. Kolay olacağını söylemiyorum. Fakat o an geldiğinde kazanmak için gerekeni yapacağız ve çalışacağız. Çok âlâ bir grubumuz var. Fark yaratmaya çalışacağız. Brezilya da o kümede. Gerekeni yapıp ikinci çeşide kalmak istiyoruz”