Sama Bağışı: Bu yüzden Melina gönüllü olarak yalnız bir çocuk aldı

Piper

New member
Sperm Bağışı ile Anne
“Bir noktada doğru olanı aramak istemiyordum”

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Melina bilinçli olarak yalnız bir anne olmaya karar verdi – “Seçime Bekar Anne” ortak ve bakım olmadan yapar. Bunu neden kabul ediyor?

“Seçim Gören Bekar Anne” olarak, kalıcı bir ortaklıkta yaşamadan bilinçli olarak çocuk almaya karar veren kadınlar. Aile planlamanızı bağımsız hale getirmek için bu yolu seçersiniz – sperm bağışı, evlat edinme veya diğer yöntemler yoluyla olsun. Almanya'da resmi figür yok. Bununla birlikte, giderek daha fazla kadının böyle bir yol seçtiği varsayılabilir.

9 Ocak 2025.13: 51

“Anne olarak hayatım”
Şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümleri görün

Melina ayrıca “Seçime Göre Bekar Anne” dır. Erken bir anne olmak istediği her zaman açıktı. “Bir noktada doğru olanı beklemek istemedim” diyor. Anonim bir sperm donörünün yardımıyla, çocuk sahibi olma arzusunu yerine getirebildi. Çocuğunuz şimdi bir yaşın üzerinde – ve bugün bile bir partnerin hayatına girmesine izin vermeyi hayal edemiyor.

“Anne Olarak Hayatım” çok farklı anneleri ve çok çeşitli konuları olan bir Haber dizisidir. Amacımız, topluma çok farklı kahramanlara dayanarak sunulan ve çizilen bütünsel bir annelik imajını göstermektir. Anneleri ne hareket ettirir, gerçekten neye ihtiyaç duyarlar, ne hissederler? Bize yaz ve hikayenizi de anlat!

“Sadece işe yaradığını hayal ettim,” diyor Melina bir gülümsemeyle. Birkaç yıl sonra, rahat hissettiği doğurganlık kliniğine rastladı. Ve ilk birkaç ay yorucu ve rahatsız edici olsa bile, bugün kararından pişman değil. “My My Mother” biçiminin on üçüncü bölümünde Melina, kararının Haberin Detaylarıı, doğumdan sonraki süre ve çocuğunun yapımcıyı gerçekten tanıyıp tanımayacağı hakkında konuşuyor.

Sert Plus

yıldız+ ve klasik radyo seçimi
yerine € 11.96 Sadece 1 €

Şimdi güvence altına alın

mı?
Buraya Kaydolun