Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 399 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 7 nci hususunda belirtilen genel koşullar uyarınca, Tarla Bitkileri, Bitki Muhafaza, Ziraî Yapılar ve Sulama, Zootekni, Veteriner Doktor, Tekniker, Veteriner takımlarına işçi alımı yapacağını deklare etti. Müracaat koşulları ve tarihine ait merak edilen tüm bilgileri açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar içinden bakılırsavlendirmede bulunacak. Ayrıyeten müracaatta bulunacak adayların en az 70 KPSS puanına sahip olması gerekiyor.
BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü işçi alımı müracaatları 17 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 27 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek.
Adaylar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına elden yahut posta (İadeli taahhütlü yahut kargo) ile müracaatlarını gerçekleştirecek.
GEREKLİ BELGELER
a) 399 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 7 nci hususunda belirtilen genel kuralları taşımak,
b) Fakültelerin/Yüksekokulların/Meslek Liselerinin yahut denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış, yurtiçi yahut yurtharicindeki yükseköğretim kurumlarının konumu belirtilen kısımlarından mezun olmak,
c) Son müracaat tarihi prestijiyle 2022 Kamu Çalışanı Seçme İmtihanından KPSSP3(lisans mezunları için), KPSSP93 (önlisans mezunları için) ya da KPSSP94 (ortaöğretim mezunları için 24.12.2022 tarihinde açıklanan sonuç geçerli olacaktır.) puan tipinden en az yetmiş(70) puan ve üzeri almış olmak
RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ
BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü işçi alımı müracaatları 17 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 27 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek.
Adaylar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına elden yahut posta (İadeli taahhütlü yahut kargo) ile müracaatlarını gerçekleştirecek.
GEREKLİ BELGELER
Diploma yahut mezuniyet dokümanının onaylı (Noter ya da okul tasdikli ya da E-devlet çıktısı) örneği, (Eğitimine yurtharicinde tamamlamış olanlar için diploma denklik dokümanının örneği
KPSS puanını gösteren sonuç dokümanının bilgisayar çıktısı,
Bir adet vesikalık fotoğraf,
Nüfus cüzdan fotokopisi,
Sınava başvuracak adaylar içinde rastgele bir özür durumuna sahip olan varsa sıhhat şurası raporu ile belgelendirilmesi,
Başvuruda bulunacak adayların Genel Müdürlüğümüz internet sitesinden alınacak olan bağlantı ve e-posta ayrıntılarını içeren bilgi formu.
a) 399 sayılı Kanun Kararında Kararnamenin 7 nci hususunda belirtilen genel kuralları taşımak,
b) Fakültelerin/Yüksekokulların/Meslek Liselerinin yahut denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış, yurtiçi yahut yurtharicindeki yükseköğretim kurumlarının konumu belirtilen kısımlarından mezun olmak,
c) Son müracaat tarihi prestijiyle 2022 Kamu Çalışanı Seçme İmtihanından KPSSP3(lisans mezunları için), KPSSP93 (önlisans mezunları için) ya da KPSSP94 (ortaöğretim mezunları için 24.12.2022 tarihinde açıklanan sonuç geçerli olacaktır.) puan tipinden en az yetmiş(70) puan ve üzeri almış olmak
RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ