Trabzonspor’un yeni transferi Gomez’den Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! Fenerbahçe taraftarı huduttan meczuba döndü

Piper

New member
Spor Toto Harika Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye uzun yıllar konuşulacak tarihi bir transfer çalımı attı.

Danimarkalı golcü Andreas Cornelius’u 6 milyon euro karşılığında Şampiyonlar Ligi play-off çeşidinde elendiği Danimarka takımı Kopenhag’a satan Trabzonspor, Danimarkalı golcünün yerini dolduracak ismi İspanya’da buldu. bir müddetdir golcü arayışlarını sürdüren bordo-mavili grup, Fenerbahçe’nin de transfer gündeminde yer alan Uruguaylı forvet Maxi Gomez transferinde keyifli sona ulaştı.

Son olarak Naci Ünüvar ve Umut Bozok transferlerini gerçekleştiren Karadeniz grubu, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımını attı. Fırtına, sarı-lacivertli grubun uzun müddettir gündeminde yer alan Maxi Gomez’i renklerine bağladı.

ilk vakit içinderda İspanyol basınından AS gazetesinin duyurduğu tarihi transfer çalımının bilgileri ortaya çıktı.

Uruguaylı dünya yıldızı Edinson Cavani’yi takımına katan Valencia, Fenerbahçe’nin 26 yaşındaki golcü futbolcu Maxi Gomez için yaptığı teklifi değerlendirmeye aldı. Sarı-lacivertli takımın 6 milyon euro ve daha sonraki satıştan hisse teklifini kabul eden İspanyol temsilcisi Maxi Gomez ile Fenerbahçe’nin muahedesini bekledi.

İspanyol takımının forveti, Fenerbahçe ile birtakım konularda pürüz yaşayınca sarı-lacivertli kulüp transferi rafa kaldırdı. Fenerbahçe ile anlaşamayan Maxi Gomez, bir süre daha sonra menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a önerildi.

VALENCİA’DAN FENERBAHÇE’YE OLUMSUZ DÖNÜŞ

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik yönetici Abdullah Avcı’nın ikili görüşmesi daha sonrasında Karadeniz takımı, Fenerbahçe’nin transfer edemediği Maxi Gomez için teşebbüslere başladı. Fırtına’nın İspanyol takımıyla görüştüğünü öğrenen Ali Koç son anda Maxi Gomez için atılım yapmak istese de İspanyol takımı, sarı-lacivertli grubun liderine olumsuz dönüş yaptı.

İspanyol grubunun bordo-mavili ekibe kapıyı birinci vakit içinderda 6 milyon euro düzeylerinden açtığı öğrenilirken lider Ağaoğlu’nun saatler süren pazarlık daha sonrasında Uruguaylı forveti 3 milyon euro bonservis karşılığında takımına kattığı öğrenildi.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Fırtına’nın Uruguaylı forvet ile 4 yıllık kontrat imzalayacağı belirtilirken oyuncunun bonservis bedelini ise 3 taksit biçiminde ödeyeceği açıklandı. Golcü futbolcunun bugün öğle saatlerinde İstanbul’da olacağı kaydedildi.

Yunus Emre Sel’in haberine göre; Oyuncunun sıhhat denetimleri ve lisans süreçlerinin kısa müddet içerisinde tamamlanıp Ümraniyespor maçı takımına dahil edilmesi planlanıyor.

ALİ KOÇ’A AĞIR TEPKİ

Uruguaylı forvetin Trabzonspor’a transferi daha sonrasında toplumsal medyadaki Fenerbahçeli taraftarlar sarı-lacivertli kulübün lideri Ali Koç’a ağır tenkitlerde bulundu. bir fazlaca Fenerbahçe taraftarı toplumsal medyada Ali Koç’u istifaya davet etti.

“FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞTÜKLERİ KISMINI BEN NİTEKİM BİLMİYORUM”

Bordo-mavili grubun özel uçağıyla İstanbul’a gelen Uruguaylı forvet Lider Ağaoğlu ile basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin iyi olmasını dileyerek, “Transferi sessiz sedasız yaptık. aslına bakarsan son 36 ya da 48 saat ortasında tamamladık, güzeli olsun. Fenerbahçe ile görüştükleri kısmını ben hakikaten bilmiyorum. Kendimize özel bir sistemimiz var onun üzerinden gidiyoruz. Medyada çıktığı vakit farklı biçimde algılanıyor zira bir kulüp 5-6 oyuncuyla görüşür lakin bir adediyle anlaşır. Görüştüğü oyuncuların hepsi duyulduğu vakit daha sonrasında ortaya çıkan tablo beğenilen olmuyor. Sonuçta bir oyuncu alacaksınız. Onun için en hakikat yol bu işlerin sessiz sedasız halledilmesi. Biz de o denli yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HOCANIN BİLECEĞİ İŞ”

26 yaşındaki futbolcunun, Spor Toto Muhteşem Lig’in 5. haftasında yarın oynayacakları Ümraniyespor uğraşında oynayıp oynamayacağı istikametinde soru sorulması üzerine Ağaoğlu, “Bizim nazaranvimiz transferi gerçekleştirip hocaya teslim etmek, daha sonrası hocanın bileceği iş” diye karşılık verdi.

FENERBAHÇE TARAFTARINI KIZDIRAN AÇIKLAMA

Uruguaylı golcü ise Trabzonspor’a transfer olduğu için keyifli olduğunu belirterek sarı-lacivertli taraftarları sondan mecnuna döndürdü. Gomez şunları söylemiş oldu:

“Türkiye’de olduğum için epey memnunum. Trabzonspor’a imza atmak beni fazlaca keyifli etti. Herkese teşekkür ederim”