Trabzonspor’un yıldızı Cornelius kendisine ikizi kadar benzeyen Hollandalı futbolseverle buluştu

Piper

New member
Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında meskeninde ağırladığı Yukatel Kayserispor müsabakasında, maçın tek golünü atan Danimarkalı yıldız Cornelius’a ikizi kadar benzeyen Hollandalı futbolsever toplumsal medyada merak uyandırdı.

Müsabakayı tribünlerde takip eden ve Cornelius’a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Hollandalı Meine Kiewiet’in manzaraları toplumsal medyada ağır ilgi gördü.

“SEN CORNELIUS DEĞİL MİSİN DİYE SORUYORLAR”

Trabzonspor Kulübü, birbirlerine tıpa tıp benzeyen ikilinin buluşma anının imgelerini, “Bir Cornelius’tan daha yeterli bir şey var ise o da iki Cornelius’tur” açıklamasıyla toplumsal medyada paylaştı.

Bordo-mavili kulübün paylaştığı görüntüde sohbet eden ikiliden Meine Kiewiet, “Gol attığında ismini gösterip bağırdılar ve daha sonra arkadaşım beni kameraya çekti. Birden herkes bu o demeye başladı. daha sonra birfazlaca özel bildiri almaya başladım. Bu fazlaca çılgınca. Hepsi Türk yeni takipçiler kazandım. Kentte gezerken herkes sen Cornelius değil misin diye soruyor, herkes bana bakıyor” dedi.

”YENİ KARDEŞİM”

Cornelius, salonda egzersiz yapan Bakasetas, Yusuf ve Dorukhan’a, Meine Kiewiet’ı işaret ederek “Yeni kardeşim, onu yeni buldum” diye seslendi. Sevinçli geçen sohbetin akabinde Cornelius, kendisine ikizi kadar benzeyen Kiewiet’e imzalı forma ikram etti.

Bir Cornelius'tan daha iyi bir şey varsa o da iki Cornelius'tur.
😃
pic.twitter.com/3ulMsB830n

— Trabzonspor (@Trabzonspor) April 21, 2022