Uğur Dündar’dan enteresan seçim propagandası: Ben Atatürk’ün adayıyım

Piper

New member
Fenerbahçe Yüksek Divan Konseyi (YDK) olağanüstü Seçimli Genel Şurası başladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen YDK olağanüstü Seçimli Genel Heyeti’nde lider adayı Uğur Dündar, sarı-lacivertli topluluğa uğurlu gelmeleri temennisinde bulundu.

Takımına ilginin her geçen gün büyüdüğünü ve bunun kendilerini onurlandırdığını aktaran Dündar, adaylardan Sait Yılmaz ve Nail Kır’a seçim kampanyasını pak yürüttükleri için teşekkür etti.

”ATATÜRK’ÜN ADAYIYIM”

Mustafa Kemal Atatürk’ün adayı olduğunu öne süren Dündar, mevcut YDK lideri Vefa Küçük’ü amaç alarak “Bu misyona talip olmamızdan rahatsız olan küçük bir azınlık da var. Buna tek kişilik bir ordu da diyebiliriz, Vefa Küçük. Beni düelloya davet ediyor, iftiralardan çekinmiyor. Süreç boyunca kullandığı sözlere bakın; korkuyor, karşıma çıkamaz, rövanş, hesaplaşma, proje, kan davası, darbe, ihanet. Bunları bana söylüyor ve bu büyük makamı bu sözcüklerle kirletiyor ve ne yazık ki soyadı üzere küçülüyor. Vefa Küçük’ü evvel Allah’a daha sonra siz üyelerimize havale ediyorum. Fenerbahçe’nin daha fazla fay sınırına bölünmeye değil, manevi bütünleşmeye gereksinimi var. Size Uğur Dündar kelamı veriyorum; herkes bu toplulukta güler yüzle karşılanacak. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün adayıyım. Ben Ulu Fenerbahçe’nin adayıyım” açıklamasında bulundu.

”POZİTİF KATKI YAPABİLECEĞİMİZ ÖZGÜVENİNİ YÜREĞİMİZDE TAŞIYORUZ”

Fenerbahçe’ye müspet katkı yapmak için çalıştıklarını belirten Dündar, “Bizler de Fenerbahçe’nin birleştirici gücü olarak çıktığımız bu yolda, hem bu kudreti kendimizde görüyor, birebir vakitte üyelerimizden aldığımız güçle Fenerbahçe’ye, lidere, idareye ve tüm Fenerbahçe kıymetlerine müspet katkı yapabileceğimiz özgüvenini yüreğimizde taşıyoruz.” diye konuştu.

”SİZE KELAM VERİYORUM”

Dün açıklamalarını şöyle noktaladı:

“Meslek ömrüm boyunca odamın kapısı hiç kapanmadı zira benim hiç bir vakit yedek bir ajandam, saklı bir gündemim olmadı. Yüksek Divan Lideri olduğumda da bu durum değişmeyecek. Size Uğur Dündar kelamı veriyorum, bu çatı altında kim olursanız olun güler yüzle karşılanacak, Fenerbahçelilik terbiyesi ve saygısıyla uğurlanacaksınız” diyerek kelamlarını tamamladı.

N