Umut Bulut’tan epey konuşulacak 2010-2011 açıklaması: Şampiyon olduk fakat kutlayamadık

Piper

New member
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor formasını terleten 39 yaşındaki deneyimli golcü Umut Bulut, açıklamalarda bulundu.

2006-2011 yılları içinde formasını terlettiği Trabzonspor hakkında konuşan tecrübeli golcü, 2010-2011 döneminde bordo-mavili forma altında şampiyonluk yaşadıklarını fakat bu şampiyonluğu kutlayamadıklarını söylemiş oldu.

”2010-2011 DÖNEMİNDE ŞAMPİYON OLDUK FAKAT KUTLAYAMADIK”

Bulut, eski ekibi Trabzonspor hakkında şu tabirleri kullandı:

“Artık özlenen şampiyonluğu taraftarı ve topluluğuyla rahat bir biçimde kutlayacaklardır. Ben de bunun için hayli seviniyorum. Zira 2010-2011 döneminde bu olmadı. Şampiyon olduk ancak hadiselerden dolayı kutlamalar gerçekleşmedi. Bunun için üzgünüz. Bu sene taraftar ve toplulukla daima birlikte kutlayacaklardır. Biz de Trabzonspor’u sevenler olarak epey memnunuz. Uzun bir süre geçmişti. Şampiyonluklar son anda gitmişti. Lakin bu dönem uzun bir ortadan daha sonra fark atarak şampiyon olacaklar. İnşallah Trabzonspor için güzel olur. Trabzonspor’un uzun yıllar başarılı olacağını ve istikrarlı bir biçimde ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Bu sene için de şampiyonlukları iyi olsun.” formunda görüş belirtti.

”MİLLİ EKİPTE YETERLİ BİR NESİL VAR”

A Ulusal Kadro’nun düzgün bir kuşağa sahip olduğunu belirten Bulut, ”Enes Ünal’ın uzun yıllar ulusal ekipte başarılı olacağını düşünüyorum. Umut Bozok da güzel dönem geçiriyor. Onun da başarılı olacağını düşünüyorum. Serdar Dursun da kısa müddette ulusal kadroda başarılı oldu. Halil’i de (Dervişoğlu) unutmamak lazım. Onun da son periyotta az vakit almasına karşın uzun yıllar Türk futboluna hizmet edeceğini düşünüyorum. Ulusal ekipte yeterli bir nesil var. Turnuva kadrosu olabilirsek epey başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. Stefan Kuntz’un aldığı müddette güzel şeyler yaptığını düşünüyorum. Vakit vermeliyiz. Aslında bundan daha sonraki süreçte hocayı görmek lazım” diye konuştu.

“HAMİT ALTINTOP, TÜRK FUTBOLUNA İSTİKAMET VERECEKTİR”

Ulusal grup ve Galatasaray’da birlikte forma giydiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İdare Şurası Üyesi Hamit Altıntop hakkında da açıklamalarda bulunan Umut Bulut, Altıntop’un Türk futboluna istikamet vereceğini düşündüğünü belirterek şunları söylemiş oldu:

“Türk futbolu için hayli büyük bir çıkar. Avrupa görmüş, Türk futbolunu biliyor. Büyük topluluklarda oynamış ve yabancı lisan biliyor. Federasyonumuzda bu biçimde büyük futbolcunun olması gurur verici. Hamit Altıntop Türk futboluna istikamet verecektir. Çok başarılı olacağını düşünüyorum.”