Yaşar Kemal Uğurlu kendini savundu: Öbür açıdan görseydim penaltıyı vermezdim

Piper

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 34. haftasında oynanan nda verdiği kararlar niçiniyle performansı tartışılan Yaşar Kemal Uğurlu açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor – Trabzonspor müsabakasında tartışmalı durumda penaltı sonucu veren hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun, müsabaka öncesi Trabzon’a gittiği argümanları TV100’deki Var Odası programında değerlendirildi.

Hususa dair eski hakem Deniz Ateş Bitnel, “Uğurlu benim arkadaşımdır bir insanı karalamak kolaydır kendisine çıkıp durumu anlatmasını söylemiş oldum” dedi.

“TRABZON’A GEÇEN AY GİTTİM”

Yaşar Kemal Uğurlu, Deniz Ateş Bitnel’e açıklamalarda bulunan Uğurlu, “Ben Trabzon’a geçen ay cenaze ötürüsıyla gittim. Çok sevdiğim bir abimin babasının cenazesine gittim. 29 Mart tarihiydi. Ben Trabzon’a bu hafta gitmişim üzere gösterip beni zan altında bırakan kişiyi gördüğüm yerde bunun hesabını soracağım. Bir de bu insanın tuttuğu oruçlar kabul mu olacak? Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı. Şu anda da hastanede esasen. Ameliyat olacak. Maç günü maçı iade edemezdim. Türk futbolunun ve ortasında bulunduğu kaotik ortamın daha fazla tartışmalara niçiniyet vermemesi ismine bunu yapamazdım” diye konuştu.

BAŞKA AÇIDAN GÖRSEYDİM PENALTIYI VERMEZDİM

Müsabakanın birinci dakikalarında Trabzonsporlu Visca’nın yerde kalmanı niçiniyle penaltı noktasını gösteren Uğurlu, durumu eksik gördüğünü belirterek “Edin Visca’nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Mecnun itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim aslına bakarsan. VAR da müdahale etmedi. Birinci yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin niçini de aklımın oğlumda olması” dedi.