Bir anne bununla nasıl başa çıkabilir? Bir oğul öldü, diğeri ölümcül hasta

Piper

New member
“Anne olarak hayatım”
Bir çocuk öldü, diğeri ölümcül hasta: Bir anne onunla nasıl başa çıkabilir?

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Susanne'nin oğlu Elias'ın her gün epileptik nöbetleri var. Susanne ilk oğlunu hastalığa kaybetti. Yine de, bugün liderlik ettiği hayat için minnettar.

Susanne'nin oğlunun nadir bir metabolizma kusuru vardır, buna ek olarak özel bir epilepsi biçimi vardır. Elias günde yaklaşık dört ila altı kez kramplar, her zaman “daha kötü bir şey” olma riski vardır. Susanne için ilk kez olmaz. İlk oğlu Tim bile epilepsiden muzdaripti. On bir yaşındayken onu bir saldırı yoluyla kaybetti.

9 Ocak 2025.13: 51

“Anne olarak hayatım”
Şimdiye kadar yayınlanan tüm bölümleri görün

Elias ile ilk birkaç yıl Susanne'yi hastanelerde, tıbbi uygulamalarda ve epilepsi merkezlerinde geçirdi. Bir randevudan diğerine sürekli aceleci oldu, her zaman iyileştirme arıyor. “Tamamen bunalmıştım,” diyor. Ancak Elias, doktorun randevularını da bunaltır. “Normal bir çocuk olamazdı,” diyor Susanne. “Hastalığına tamamen indirgendi.”

Toplum da tekrar tekrar Susanne'nin hayatını çocuğunun hastalığına düşürür. Bu nedenle hayatının üzücü olması, her zaman karşılaştığı “en büyük yanlış anlama” dir. Çünkü bugün Susanne yönlendirdiği hayat için minnettar: “Anne olmak harika ve harika bir görevdir”.

“Anne Olarak Hayatım” çok farklı anneleri ve çok çeşitli konuları olan bir Haber dizisidir. Amacımız, topluma çok farklı kahramanlara dayanarak sunulan ve çizilen bütünsel bir annelik imajını göstermektir. Anneleri ne hareket ettirir, gerçekten neye ihtiyaç duyarlar, ne hissederler? Bize yaz ve hikayenizi de anlat!

Sert Plus

Erişim yıldız+
yerine € 11.96 Sadece 1 €

• Her şey yıldız+ Geo ve Capital'den ilk sınıf içeriği ile
  • 4 haftayı test edin, sonra haftada 2,99 €
  • istediğiniz zaman iptal edilebilir
Şimdi test et

mı?
Buraya Kaydolun