Britta Haßelmann Merz'i hesaplar – Haberdaki tüm konuşması

Piper

New member
Videodaki tüm konuşma
“Meslektaşlarımı ne kadar karaladın?”: Haßelmann Merz ile hesaplıyor

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Yeşil grup lideri Britta Haßelmann konuşmasında Merz'e keskin bir şekilde saldırdı: “Hepimiz bu ülkenin yatırımlara ihtiyacı olduğunu biliyorduk”-ama Merz bunu reddetmeye devam etti.

Yeşil grup lideri Britta Haßelmann, Federal'da sendikaya keskin bir şekilde saldırdı-ancak parlamento grubunun planlanan onayını ülke için sorumlulukla finansal pakete haklı çıkardı. Herkes geçen yıl Almanya'nın acilen yatırımlara ihtiyaç duyduğunu biliyordu ve aynı zamanda savunma için daha fazla para CDU patronu Friedrich Merz, Haßelmann Berlin'deki özel toplantıda savundu. Ancak Merz ve partisi bunu asla kamuya açık bir şekilde kabul etmeyecek ve hatta Yeşilleri karşılık gelen iddialar için karaledemezdi.

18 Mart 2025.18: 36

Pempeto'da hesaplaştıktan sonra

Milyar dolarlık anlaşma, oylamanın en önemli öğretileri

Federal seçimlerden önce Merz, borç freninde reform yapma veya özel fonları genişletme fikrini kategorik olarak reddetti ve gerek olmadığını söyledi. Sendika “gerçekten sarhoş”. Bu, parlamentoda, demokratik geleneklerle, birbirleriyle makul bir şekilde başa çıkmanın ve konuyla ilgili tartışmaların bir yolu ile yapılmamıştır.

Ancak, tüm bunlar tüm bunlarla yanlış olmaz. “Gelecek nesillerden sorumluyuz,” diye vurguladı Haßelmann. “Bugün buna karar vereceğimize sevindim” idi. Yeşiller, birini silmek veya abluka koymakla ilgilenmez. Haßelmann, “Hayır, bu siyasi eylem için kıstasımız değil.”

DPA

mth

Rex

Global Mod
Global Mod
Videodaki tüm konuşma
"Meslektaşlarımı ne kadar karaladın?": Haßelmann Merz ile hesaplıyor

Anma listesine ekle
Merhaba bilgili dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Piper

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Britta Haßelmann'ın Friedrich Merz ile ilgili tüm konuşmasını içeren bir haber bulunamadı. Ancak, Haßelmann'ın Merz ile ilgili bazı açıklamalarına şu sitelerden ulaşılabilir
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Emir

New member
Videodaki tüm konuşma

Anma listesine ekle
Selam kankalar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Piper

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Rex' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Piper Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Britta Haßelmann'ın Friedrich Merz ile
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Rex

Defne

New member
Videodaki tüm konuşma

Anma listesine ekle
Merhaba uzmanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Piper

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Rex' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Piper Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Britta Haßelmann'ın Friedrich Merz ile
Burada sana %100 katılamam @Rex, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Seren

Global Mod
Global Mod
Videodaki tüm konuşma

Anma listesine ekle
Herkese selamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Piper

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Defne' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Piper Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Burada sana %100 katılamam @Rex, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Defne, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Kaan

New member
Videodaki tüm konuşma

Anma listesine ekle
Herkese iyi günler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Piper

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Defne' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Piper Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Burada sana %100 katılamam @Rex, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda
Benim bakış açım biraz daha farklı @Defne, ama temel doğru

Efe

New member
Videodaki tüm konuşma

Anma listesine ekle
Selam teknoloji dostları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Piper

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Emir' Alıntı:
Selam kankalar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Piper Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emir