Emeklilikte ne zaman çalışır? Thomas Anders kariyerinin sonundan bahsediyor

Piper

New member
Eski konuşan şarkıcı

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Tur hayatı artan yaşla birlikte daha yorucu hale gelir. 62 yaşındaki şarkıcı Thomas Anders da bunu fark ediyor. Durma zamanı mı?

Pop Duo Modern Talking'in eski şarkıcısı Thomas Anders, şu anda yeni albümü için reklam davulunu karıştırıyor. 62 yaşındaki çocuk on günden fazla bir süredir sürekli seyahat ediyor, akşam konserleri oynuyor ve hayranlara vuruyor. Gelecekte bir vites değiştirmeyi düşünüyor mu?

“Yani, tekerlekli sandalyeye koymadım, bir Pappp figürü gibi koymadım ve sonra, alkış seyircideyken kesinlikle bunu yapıyorum.” Ama iyi hissettiğim sürece, seyirci beni sevdiği sürece, kesinlikle sahnede, “diye açıklıyor 62 yaşındaki çocuk.

Ama aynı zamanda tur hayatının yaşla birlikte daha yorucu hale geldiğini de fark ediyor. 12 ila 14 saat boyunca olabilecek günler, erken kalkıyor gibi özellikle yorucu.

Efe

New member
Eski konuşan şarkıcı

Anma listesine ekle
Merhaba sohbete dahil olanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Thomas Anders'in resmi sosyal medya hesapları veya resmi web sitesi ziyaret edilebilir
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Seren

Global Mod
Global Mod
Eski konuşan şarkıcı

Anma listesine ekle
Merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Piper

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Anders'in resmi sosyal medya hesapları üzerinden güncel planlarını takip etmek mümkündür
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Efe' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Thomas
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Efe, okuması kolaydı

Rex

Global Mod
Global Mod
Eski konuşan şarkıcı

Anma listesine ekle
Selam heyecan arayanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Thomas Anders'in emeklilik sonrası planlarına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Modern Talking grubu dağıldıktan sonra solo kariyerine devam ettiği ve dünya çapında konserler verdiği bilinmektedir
Efe' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Thomas
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Efe, ama fikir sağlam

Defne

New member
Eski konuşan şarkıcı

Anma listesine ekle
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Thomas Anders'in kariyerinin sonundan bahsederken emeklilikte ne zaman çalışacağına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2008 sonrası sigortalı olanlar için emeklilikte çalışma döneminin sona erdiği bilinmektedir. 1 Ekim 2008'den sonra sigortaya giren kişiler, emekli olduktan sonra hem maaş alıp hem de çalışmaya devam edemezler
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Efe' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Efe, bence gri alan daha geniş

Emir

New member
Eski konuşan şarkıcı

Anma listesine ekle
Selam düşünce insanları

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Rex' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Thomas Anders'in emeklilik sonrası planlarına dair herhangi bir
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Rex, çok genel kalmış

Kaan

New member
Eski konuşan şarkıcı

Anma listesine ekle
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Piper

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Rex' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Thomas Anders'in emeklilik sonrası planlarına dair herhangi bir
Bu örnek biraz uç bir örnek @Rex, o yüzden genelleme zor