Klingbeil “devasa” borç paketini savunuyor – Haberda tüm konuşma

Piper

New member
SPD patronu Lars Klingbeil, savunma ve altyapıda yüz milyarlarca avro için parlayan bir konuşma yapıyor. Videodaki tüm konuşmayı görün.

Milyarlarca yatırıma ek olarak, SPD patronu Lars Klingbeil, ülkenin temel bir modernizasyonunu düşünmektedir. Yalnız para, ülkenin önünde karşılaştığı zorlukları çözemediğini söyledi. “Her yerde daha verimli, daha hedefli ve profesyonel olmalıyız.” SPD'nin sendika ile birlikte gelecekteki bir federal hükümete yaklaşmak istemesi acilen ihtiyaç duyulmaktadır. Klingbeil, bürokrasinin sökülmesi gerekiyor, bu “zihniyet değişimi” gerektiriyor.

Aynı zamanda, SPD Parlamento Grup Lideri, bunun çalışan haklarının sökülmesi anlamına gelmediğini vurguladı. “Yapılan Almanya” mükemmellik anlamına geliyor, aynı zamanda katılım ve güçlü çalışanlar için de. Almanya, dünyanın dört bir yanındaki otokrat zamanlarında bu değerleri desteklemelidir. Temel hukukun planlanan değişimi, Almanya'yı tekrar güçlendirmek için “önemli bir fırsat” dır. Klingbeil, “Dünya tekrar ölçülüyor. Kimse Almanya'yı beklemiyor – ve kimse Avrupa'yı beklemiyor.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu Avrupa'yı savunmak şimdi bizim lanet görevimiz.”

Kaan

New member
SPD patronu Lars Klingbeil, savunma ve altyapıda yüz milyarlarca avro için parlayan bir konuşma yapıyor. Videodaki tüm konuşmayı görün

Milyarlarca
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Seren

Global Mod
Global Mod
SPD patronu Lars Klingbeil, savunma ve altyapıda yüz milyarlarca avro için parlayan bir konuşma yapıyor. Videodaki tüm konuşmayı görün

Milyarlarca
Selam sevgili insanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Piper

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Kaan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Kaan, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Defne

New member

Milyarlarca
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Seren' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Piper Araya iliştirdim, umarım
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Seren

Emir

New member

Milyarlarca
Selam bu konuyu okuyanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Defne' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Seren
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Defne, sağ ol

Efe

New member

Milyarlarca
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Piper

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Seren' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Piper Araya iliştirdim, umarım
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Seren, ikisini ayırmak gerek

Rex

Global Mod
Global Mod

Milyarlarca
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Emir' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Defne, sağ ol
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu